fullsizeoutput_a86.jpeg

MUTU System met een MUTU Pro

**8 weken cursus start di 24-09-2019 om 1930 in Bilthoven** 

  • Heb je het gevoel dat je lichaam veranderd is sinds de zwangerschap en geboorte? Misschien niet in de positieve zin. 

  • Lek je een beetje als je niest, hoest of voelt het alsof je niet zou moeten hardlopen of met je kinderen op de trampoline kan?

  • Heb je het gevoel dat je nog steeds zwanger lijkt? 

  • Ben je met een keizersnede bevallen en voelt het alsof het nooit meer hetzelfde is geworden met je buikspieren? 

Zoveel vrouwen ervaren dit maar je kunt het oplossen en je sterker voelen met een beter functionerende core dan voor je zwangerschap. En het maakt niet uit of je kinderen nog klein zijn of allang het huis uit zijn!

Het komt veel voor dat vrouwen diastasis recti hebben en een zwakke of te strakke bekkenbodem.

Diastasis recti is wanneer je buikspieren uiteen wijken en het bindweefsel tussen je buikspieren heel dun wordt.

De organen in je buik duwen dan tegen het dunne weefsel en zorgen dat je er zwanger uitziet. Misschien heb je daarbij ook rugpijn of spijsverteringsklachten. Dit in combinatie met een zwakke bekkenbodem kan zwaar zijn voor een nieuwe moeder of zelfs een moeder van veel oudere kinderen.

Gelukkig is het MUTU system er.

Het MUTU system is een globaal aanbevolen en bekroond programma voor vrouwen die willen dat hun lichaam er beter uitziet, beter voelt en functioneert na het krijgen van babies.

Een medisch beoordeeld en succesvolle in de praktijk bewezen oplossing voor mummy tummy, diastasis recti, zwakke bekkenbodem en core die niet zo sterk is als je zou willen.

Als MUTU pro zal ik je in 8 lessen begeleiden in de oefeningen die essentieel zijn voor het weer opbouwen van je core. Uitleg geven waarom je misschien nog een buikje hebt en/ of bekkenbodemklachten. Wat je eraan kunt doen en wat je beter kunt laten.

Let op. Voor de beste resultaten doe je de cursus naast het online programma waarmee je thuis verder kunt oefenen. Via Strak personal training krijg je 15% korting. (betaal dan in dollars!)

kosten cursus: €140 exclonline programma, erg waardevol + 24 maanden toegang tot de nieuwste online versie.

data: dinsdag om 19.30 24-09, 01-10, 08-10, 15-10, 29-10, 05-11, 12-11, 19-11

locatie: gymzaal Van Dijckschool, Bilthoven

Schrijf je in via do-it@strakpersonaltraining.nl    

Wil je de gratis "10 dingen die je dokter je niet vertelde over je postnatale lichaam" pdf + 20 Dollar kortingscode voor het online MUTU System? Laat hier je email achter.                                                     

logo-2.jpg