Ervaringen Strak personal training/ MUTU System cursus

Ik ben in september 2014 begonnen met mijn personal training met Agnès omdat ik nodig aan mijn conditie én gewicht moest werken. Sporten was nooit mijn favoriete bezigheid en na jarenlang stil te hebben gezeten (letterlijk!) en twee zwangerschappen moest ik echt de nodige kilo's kwijt en iets aan mijn lijf doen. Ik heb bewust gekozen voor personal training omdat ik behoefte had aan een 'stok achter de deur' en aan iemand die mij op persoonlijke en verantwoorde wijze kon coachen/trainen. 
En ik kan alleen maar zeggen dat het echt een aanrader is om samen met Agnès aan de slag te gaan! Ze heeft mijn trainingen echt goed weten op te bouwen met voldoende uitdaging maar ook rekening houdend met mijn kunnen. En ze zorgt voor veel variatie tijdens de trainingen! Ik ben geen enkele keer met tegenzin aan een training begonnen; sterker nog, ik vond het zelfs leuk om te sporten! 
Na 12 weken kan ik zeggen dat ik mijn doel heb bereikt en ik zie ook echt het verschil. Kortom, Agnès bedankt voor de fantastische trainingen en de gezelligheid. Het was het dubbel en dwars waard!  E

 

Kickboksen, pilates of krachttraining: sporten met Agnes is een feestje. Met haar tomeloze energie en enthousiasme daagt ze je uit, laat je swingend uit je dak gaan en de grenzen opzoeken. Opgeven is geen optie, zeker niet met een opzwepende beat op de achtergrond. Agnes heeft aandacht voor houding, eventuele blessures en wat past bij jouw lijf en energielevel. Of je nu een tiener bent of een veertiger. Dat is niet alleen leuk en lekker, je wordt er ook nog eens strak van!
Annemarie Rozeboom (44) uit Bilthoven

Ik vond de 8x echt super super inspirerend en ik ga ervoor dat deze live-changing houdingen en mutu breaths bij me blijven dagelijks... want ik voel me echt meer in contact met Mn lijf en houding van top tot teen, met een bekken die eerst niet helemaal mee deed laat maar zeggen. 

Het is net of ik Mn tas de hele tijd vergat... hahahha. Nu adem ik in.... uit.... en pak Mn tas.... (hahahah niet meest flatteuse beeldspraak, maar zo voelt het wel) 😂

 

van een tevreden Mutu'ster':

Ik heb de Mutu-sessies bij Agnes gevolgd en ik kan de volgende dingen weer:
- 's nachts doorslapen zonder naar de wc te hoeven
- niezen zonder me zorgen te maken dat ik iets verlies.
- langer op de trampoline springen!

Nu doe ik thuis regelmatig de oefeningen en ik kom weer helemaal tot rust. 

 

De MuTu cursus was precies waar ik naar op zoek was, een manier om in een leuke groep vrouwen eindelijk weer eens wat aan die buik te doen. Een eye opener was voor mij het belang van je houding, waardoor je sneller effect ziet en ook ongemerkt de schuine buikspieren traint.

Ik had dit eigenlijk jaren eerder willen doen.

 

Agnes is een zeer betrokken en enthousiaste trainster, die goed in staat de lesstof te laten landen. De lessen zijn een zeer waardevolle aanvulling op de online training.

Het is fijn dat de cursus zich richt op vrouwen die een kind gekregen hebben en het hierbij niet uitmaakt hoe lang dat geleden is.

 

“ Heel nuttig en effectief trainingsprogramma, duidelijke uitleg met goed onderbouwde oefeningen”

“Probleemgericht oefenen en versterken”

“Werken aan core, conditie en versterking”

Heel fijn ook dat het trainen in de buurt is met een klein clubje en dat het trainingsprogramma online na lezen, te luisteren en te herhalen is.

 

Weten en vooral voelen wat een goede houding is, welke spier wel aangespannen moet worden en vooral welke niet en waar zitten die spieren dan eigenlijk précies? Die kennis heeft Agnès. En met haar toegankelijke manier van uitleggen, heeft ze deze kennis overgebracht en mij bewustzijn bijgebracht. Hoe vaak op een dag ik bijvoorbeeld nu wel niet denk aan mijn houding! 

Een filmpje liet mij vaak met vragen achter of sterker nog; ik ging dingen verkeerd doen. Dus lang leve de praktijklessen van Agnes! 

Bovendien gebruik ik het geleerde allang niet meer alleen tijdens de oefeningen, maar ook in het dagelijks leven, tijdens het sporten etcetera. 

Het online programma is goed, maar de lessen van Agnes hebben daarbij een enorme toegevoegde waarde. Aanrader!

 

Ik ben zonder meer heel tevreden over de vooruitgang; seksueel meer gevoel (ik heb nooit pijn gehad, heb nu meer plezier en zin), en minder 'lekken', veel minder.

 

" De MUTU-system trainingen met Agnes zijn erg effectief en ook leuk! natuurlijk moet je er wat voor doen maar je voelt en ziet het resultaat snel en Agnes inspireert en stimuleert op de juiste manier. Ze vertel niet alleen wat je moet doen en hoe maar ook waarom (en waarom sommige gewoonten een tegengesteld effect kunnen hebben). Kleine aanpassingen voor in het dagelijks leven met een enorm impact!" vrouw, 36 jaar, 3 kinderen. 
 

“Na 2 jaar te hebben lopen klungelen met het onder controle krijgen van mijn bekkenbodem/ überhaupt niet meer wist of deze nog wel werkte… Kwam ik in contact met Agnès. Zij was ervan overtuigd mij te kunnen helpen. In het begin twijfelde ik, heb weinig geduld en merkte na twee weken weinig verbetering maar na drie weken veranderde dit. Kan niet anders dan dat ik iedereen Agnès zou aanbevelen bij bekkenbodem problemen!”

https://www.fammebaby.nl/charlotte-wijder-slapper-uitpuilend-om-het-het-spontane-urineverlies-nog-maar-niet-te-hebben