VOOR WIE IS MUTU-SYSTEM ?

MUTU System is gemaakt voor vrouwen die willen dat hun lichaam er beter uitziet, beter aanvoelt én beter functioneert na het krijgen van een baby. Zelfs als het al lang geleden is dat je bevallen bent.

Ze willen een core en een bekkenbodem die wérkt en die goed aanvoelt.

MUTU System is voor moeders die een plattere buik willen, die sterk, fit en zelfverzekerd willen zijn ... en die ook gewoon mama willen zijn.

Het is voor vrouwen die willen afvallen na de bevalling en het gewicht eraf willen houden.

 

WAT IS MUTU SYSTEM?

Een internationaal bekroond, door de industrie geprezen, holistisch, realistisch en motiverend postpartum oefening- en herstelprogramma voor moeders dat écht werkt.

Een effectieve, beproefde en geteste oplossing voor 'mummy tummies’, diastasis recti, bekkenbodemproblemen en een core die niet zo functioneel of sterk is als je zou willen.

MUTU System gaat over het (her)ontdekken van je lichaamsvertrouwen en seksueel zelfvertrouwen. Je lichaam leren liefhebben en respecteren, zodat je je lijf goed wílt laten voelen. Want dat ben je waard! 

Je lichaam voeden, bewegen, versterken en gebruiken met vertrouwen en trots.

 

HOE?

Je volgt een reeks zeer leerzame coachingvideo's en workouts gedurende 12 weken. Je mag er natuurlijk ook langer over doen als dat nodig is.

MUTU System combineert afslanken van je buik, core-kracht opbouwen, bekkenbodemherstel, evenals een eetplan en veilige, intensieve, low impact trainingen om je lichaam te helpen vorm te geven en gewicht te verliezen. Het programma is heilzaam en geschikt voor elke gezonde Mama die op zoek is naar voedselbegeleiding en vetverbranding, maar óók naar veilige en zeer effectieve core- en bekkenbodemrestauratie.

Het programma is wereldwijd beschikbaar, online via de exclusieve lidmaatschap site + te downloaden naar je laptop, tablet of mobiele telefoon. Je krijgt 24 maanden toegang tot de nieuwste versie van het programma.

 

WERKT HET?

Lees wat Specialist Women's Health Physiotherapists en Bekken Fysiotherapeuten over de hele wereld zeggen over MUTU System. Bekijk videoreviews van klanten. Lees testimonials van klanten. Bekijk de transformaties.

 

SUPPORT + GEMEENSCHAP

Dit is het deel waar onze klanten het meest enthousiast over zijn. Naast unieke video-coaching door experts, omvat MUTU System ook toegang tot onze privé online community - een veilig en super ondersteunend forum van letterlijk duizenden moeders over de hele wereld.

Hier zijn al je vragen, opmerkingen en foto's alleen voor de ogen van andere MUTU Mamas. Je kunt ons, MUTU Pro’s, en Wendy hier ook rechtstreeks vragen stellen als je vastloopt, of als je wat verduidelijking of begeleiding nodig hebt.

 

WIE HEEFT HET GEMAAKT?

MUTU System is ontwikkeld door Wendy Powell, een Britse moeder van 2 kinderen en al meer dan 15 jaar pre/postpartum fitnessspecialist.

Net als ik, zet zij zich hartstochtelijk in om vrouwen te helpen zich beter te laten voelen over zichzelf.

 

WAT KRIJG JE GRATIS?

We hebben heel veel liefde te bieden voor niets ;-) 

Ons blog wordt regelmatig bijgewerkt en er is een schat aan informatie beschikbaar over alles wat je moet weten over je lichaam. Hoe je het er beter uit kunt laten zien en hoe je het beter kunt laten voelen.

 

VRAGEN?

Bekijk hier de FAQ-pagina.

Twijfel je nog en wil je de “10 things your doctor didn’t tell you about your post baby body” PDF  gratis + alvast een 20$ kortingscode? Laat dan hier je email achter.

 

Ik ben in September 2017 in Engeland gecertificeerd bij Wendy Powell tot MUTU Pro. Dit medisch beoordeeld en aanbevolen programma wil ik graag delen met zo veel mogelijk vrouwen die worstelen met hun postnatale lichaam. Ik heb enorm veel zin om deze trainingen te geven (persoonlijk en in groepsverband) en het programma aan de vrouw te brengen.

Het is dus nooit te laat voor een Strak plan.

 

MUTU_PRO_BANNER_WEB.png