Visie

Het is nooit te laat voor een strak plan om weer het lichaam te krijgen dat je vroeger had. Of om weer een gezond, flexibel lichaam te krijgen. Door kantoorwerk, eenzijdige bewegingen of zwangerschappen word je stijf, beweeg je minder en kom je aan. Met hard werken, een juiste, veilige trainingsopbouw, functionele training en voedingsadvies kan je je lichaam weer terugkrijgen. Een lichaam dat werkt en waar je trots op bent.


Hoe?

Core-kracht, balanstraining, krachttraining, cardiovasculaire training en flexibiliteit zijn allemaal belangrijk voor een gezond, functioneel lichaam en zullen aan bod komen tijdens de trainingen.


Realiteit

We gaan werken met wat je wél hebt in plaats van te focussen op wat je niet hebt. Kilo's kunnen we wegtrainen. Maar met werken aan een mooie, goede lichaamshouding en de juiste verhoudingen kun je ook al een verschil maken.

Met bodyshaping (krachttraining) kunnen we werken aan je verhoudingen en je vormen. Het is belangrijk realistisch te zijn en te accepteren dat je een bepaalde lichaamsbouw hebt. Hoe je jezelf ziet en hoe jouw lichaam over komt heeft óók invloed op hoe je er uit ziet. Je zal snel weer lekkerder in je vel zitten.