Wie ben ik?

Ik ben Agnès Schiltmans. Ik woon in Bilthoven samen met mijn vriend en 2 zoontjes van 9 en 10 jaar. Ik heb 11 jaar klassiek ballet gedaan en geturnd. Nu doe ik aan Fitnesstraining, Bikram yoga, Pilates en paardrijden.


Passie

Sinds 2006 werk ik in de fitnessindustrie en heb hier mensen met verschillende doelen getraind. In groepen en individueel. Groepslessen geef ik met veel plezier. Het is motiverend en er is altijd een goede sfeer als je samen sport en samen afziet. Maar resultaten en doelen worden nog beter en sneller behaald met een persoonlijk, op jou afgestemd trainingsplan.

Daarom ben ik er nu voor jou, als personal trainer. Dat is mijn passie, mensen helpen om gezonder, sneller, strakker te worden. Of je te helpen je soepele lichaam weer terug te krijgen. Iedereen kan namelijk trainen, met of zonder beperkingen op zijn/haar eigen niveau. Je startpunt is jouw startpunt en er is maar één weg als je met trainen start. En dat is vooruitgang.

Ik heb de kwalificaties en motivatie in huis om jou te helpen je doel te bereiken. We werken volgens een formule waarbij techniek, belasting en specificiteit wordt opgebouwd. Daardoor train je altijd veilig op jouw niveau.  Blessures kunnen zo voorkomen worden. 

Ik kan eerste hulp verlenen en reanimeren.